Bekende internationale ruiters melden zich voor CH De Wijk! 

Bekende internationale ruiters melden zich voor CH De Wijk!
Een van hen is Michael Greeve, hij vertelt;

“CH De Wijk is voor mij een belangrijk concours op de concours planning. Het is een wedstrijd waar gedacht is aan de paarden, de deelnemers en de toeschouwers. Er staan mooie parcoursen, voor jonge paarden in opleiding als voor oudere paarden voor de topsport met altijd een spannende Grote Prijs als afsluiter. Het mooie aan deze wedstrijd is, is dat het voor paarden en ook voor pony’s is. Zelfs de jongste ponyruiters kunnen hier hun eerste pony bixie wedstrijd rijden. Toeschouwers krijgen topsport te zien op ieder niveau en daarnaast is het een wedstrijd waar veel gezelligheid is.
Kortom, CH De Wijk wil je niet graag missen.
Ik ben er bij, hopelijk u ook!”
– Michael Greeve Sportpaarden –

Volg ons ook op facebook: